Golf4Jaimy dag 2018

en dat hebben wij natuurlijk gevierd.

De dag was goed gevuld met deelnemers en daarnaast met rijkelijk te eten en te drinken en zo werden de deelnemers weer goed verzorgd.

De dag verliep perfect, het weer was goed met een stralende zon en een pracht temperatuur.

Tussen de middag was er een goed verzorgde lunch met diversen soorten soep en versgebakken hamburgers en de deelnemers lieten het zich smaken.

Einde van de middag nemen de deelnemers 1 voor 1 plaats op het terras waar het drinken en een snack klaar staat. Dan komen ook de verhalen wat er allemaal is meegemaakt onderweg.

Tegen 19.00 uur worden de deelnemers verzocht om naar binnen te gaan en plaats te nemen voor het diner en tussen de gangen door vindt de veiling en een loterij plaats.

Er waren weer mooie items ingebracht door diversen sponsoren van deze dag. Tegen 22.00 uur nadert het einde en maakt de notaris de stand bekend bij Wouter Ten Broeke, Wouter was zoals ieder jaar de veiling/loterij meester.

Naar tromgeroffel kwam er de cheque tevoorschijn en daar begon Wouter op te schrijven. Hij begon met een 0 en die werd gevolgd door nog een nul en uiteindelijk kwamen er 4 nullen te staan. Het eerste cijfer werd een 3 en zo kwam het bedrag op een totaal van €30.000,-.

Dit bedrag kwam tot stand omdat Frans Gazendam het totaal heeft afgerond op €30.000,- i.p.v. €29.250,- wat de dag had opgebracht. Stichting Jaimy ontvangt €20.000,- en deze worden besteed aan het opnieuw in te richten van de speelkamers in het UMCG te Groningen.

Wederom zijn wij enorm trots op de Lions ‘Kwartier van Arnhem’ die weer bergen met werk hebben verzet en vele vrije uren in deze dag en de organisatie hebben gestoken.

Namens het bestuur van stichting Jaimy en de kinderen met kanker bedanken wij weer voor deze mooie dag en zien wij u graag op 2 september 2019 bij het Landgoed Welderen te Elst.

FOTO'S