Golf4Jaimy dag

In 2014 begon Lionsclub Kwartier van Arnhem met het organiseren van de Golf4Jaimy-dag. Direct was het een groot succes en werd er een mooi bedrag opgehaald. In 2015 evenaarden wij het bedrag van 2014……en verdubbelde het bijna! Wat een enorm succes werd er behaald in 2015! In 2016 was het ongekend en haalde wij een gigantisch bedrag op van 43.000 euro! Wat gaat 2017 brengen…?

De resultaten van de afgelopen 3 jaar hebben wij te danken aan alle deelnemers, sponsoren en niet te vergeten Golfclub Welderen. Zonder uw deelname kunnen wij dit niet realiseren.
Ook dit jaar, dinsdag 5 september, willen wij natuurlijk weer een gezellige dag organiseren en een beroep doen op uw deelname en steun.
Doet u ook weer mee? Schrijf u hier in! U kunt ook alleen sponsoren, kijk hier voor de mogelijkheden.

Tot dinsdag 5 september 2017!
Commissie Golf4Jaimy-dag
Lionsclub Kwartier van Arnhem.