Collecte Vitesse - Heerenveen

RECORDBEDRAG OPGEHAALD VOOR STICHTING JAIMY

Rondom het duel tegen sc Heerenveen waren collectanten aanwezig voor Stichting Jaimy. Dankzij gulle bijdrages van de aanwezige Vitessenaren is er een recordbedrag van €5515,90 opgehaald.

 

Vitesse en Stichting Jaimy willen alle supporters die een bijdrage hebben geleverd, bedanken voor de giften die zij gedaan hebben. Dankzij hen kan Stichting Jaimy investeren in een Qwiek.up, een apparaat ontworpen voor belevingsgerichte zorg. Hierdoor kunnen kinderen met kanker weer even kind zijn.

Over Stichting Jaimy
Oprichters van Stichting Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, verloren hun zoon Jaimy op 9-jarige leeftijd aan de verschrikkelijke ziekte. Jaimy zag gedurende zijn ziekbed dat er weinig speelgoed beschikbaar was voor zijn medepatiëntjes. Om die reden is hij zelf gestart met het inzamelen van speel- en leermateriaal voor andere kinderen. Hein en Tonny van Boxel zetten zich nu in om kinderen in vijf kinderoncologische centra in Nederland te voorzien van goederen, voornamelijk speel- en leermateriaal, en om mee te helpen in het realiseren van speciale speelruimten voor de kinderen. Voor meer informatie over Stichting Jaimy kun je terecht op www.stichtingjaimy.nl.